Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Klemskerke? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Klemskerke? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. Daarnaast recycleren we voor enkele lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Klemskerke.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Klemskerke liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Klemskerke

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Klemskerke? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Klemskerke. En dat gebeurt helemaal gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van De Haan. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Klemskerkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |