Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Kleine-Spouwen? Kom langs bij Chalet Center

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Kleine-Spouwen? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele opties die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Kleine-Spouwen afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Kleine-Spouwense tuin geen optie? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Er zijn zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Kleine-Spouwen geleverd kan worden. En dat volledig gratis!

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar daar stopt het niet. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Kleine-Spouwen.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Kleine-Spouwen in elkaar zetten? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Bilzen. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Kleine-Spouwense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |