Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in de Kempense Meren op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in de Kempense Meren? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Gebruikmaken van stevige materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor bepaalde collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in de Kempense Meren.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in de Kempense Meren

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in de Kempense Meren? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Kies uit zeer uitgebreid veel opties en stijlen. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in de Kempense Meren. En dat doen we volledig gratis.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in de Kempense Meren liever over aan onze professionals? Het kan bij ons! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een van onze showrooms. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |