Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Kaster? Kom langs!

Je tuin in Kaster opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Kaster afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Kaster? Of stel je simpelweg liever een eigen idee samen? Bij Chalet Center kan het! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en opties aan. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Kaster. En dat doen we volledig gratis.

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je huis in Kaster.
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Kaster liever over aan onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Anzegem. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Kasterse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |