Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Kallo. Kom bij ons langs!

Je tuin in Kallo opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke materialen. We maken voor een paar lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Zo koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Kallo.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Kallo afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Kallose tuin geen optie? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Kallo afgeleverd kan worden. En dat helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Kallo iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders zorgen voor de correcte verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Beveren. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Kallose tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |