Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Kalken? Kom langs!

Je tuin in Kalken opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van sterke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je huis in Kalken.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Kalken

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Kalken? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Kalken afgeleverd worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Kalken liever in elkaar zetten door onze professionals? Bij ons kans het! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders maken gebruik van verf die helemaal afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Laarne. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Kalkense tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |