Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Huizingen? Kom bij ons langs

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Huizingen? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele opties die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt heldere instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Huizingen iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. We maken daarbij graag gebruik van stevige materialen. We maken voor enkele collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Huizingen.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Huizingen

Laat de grond in Huizingen het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. De opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Huizingen afgeleverd worden. En dat gebeurt helemaal gratis.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Beersel. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Huizingense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |