Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Houtave? Kom langs bij Chalet Center

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Houtave? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Houtave liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van stevige materialen. We maken voor sommige collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat compleet aansluit bij de stijl van je huis in Houtave.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Houtave

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Houtaafs tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Houtave afgeleverd kan worden. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Zuienkerke. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Houtaafs tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |