Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Horpmaal. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Horpmaal intsalleren? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen. Daarnaast recycleren we voor sommige lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Horpmaal.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Horpmaal liever over aan een professional? Bij ons kans het! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Horpmaal

Laat de grond in Horpmaal het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Chalet Center maakt het mogelijk! Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Horpmaal. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Heers. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Horpmaalse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |