Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Hofstade op met onze tuinhuizen

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Hofstade? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van stevige materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Hofstade.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Hofstade afgeleverd

Laat de Hofstaadse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Hofstade geleverd. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Hofstade liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat kan! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Zemst. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Hofstaadse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |