Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Hoevenen op met onze tuinhuizen

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Hoevenen? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Hoevenen afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Hoevense tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Hoevenen afgeleverd worden. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Gebruikmaken van stevige materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor bepaalde lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Hoevenen.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Hoevenen liever over aan een professional? Dat is mogelijk bij ons. Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Stabroek. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Hoevense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |