Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Hoeleden? Kom bij ons langs!

Je tuin in Hoeleden opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Hoeleden

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Hoeleden? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij ons is het mogelijk! Kies uit zeer uitgebreid veel opties en stijlen. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Hoeleden. En dat doen we helemaal gratis.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je jouw tuinhuis in Hoeleden liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar dat is niet alles. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Hoeleden.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Kortenaken. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Hoeleedse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |