Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Hoelbeek. Kom bij ons langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Hoelbeek? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Hoelbeek

Laat de Hoelbeekse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Hoelbeek afgeleverd worden. En dat doen we helemaal gratis.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Hoelbeek liever in elkaar zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar daar stopt het niet. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Hoelbeek.

Kom langs bij onze verdelers

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Bilzen. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Hoelbeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |