Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Hingene? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Hingene? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van duurzame materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat compleet aansluit bij de stijl van je huis in Hingene.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Hingene afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Hingene? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Chalet Center maakt het mogelijk! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Hingene. Dat doen we helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Hingene liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Bij ons kans het! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Bornem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Hingese tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |