Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Heurne? Kom bij ons langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Heurne? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Heurne

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Heurnese tuin? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Bij ons is het mogelijk! De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Heurne. En dat volledig gratis!

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Heurne liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat kan! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. Daarnaast recycleren we voor bepaalde lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Heurne.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Oudenaarde. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Heurnese tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |