Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Heldergem op met onze tuinhuizen

Je tuin in Heldergem opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat opties. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Heldergem afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Heldergem? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Heldergem. En dat helemaal gratis!

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. We maken er een routine van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Zo koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Heldergem.
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Heldergem liever overlaten aan onze professionals? Dat kan! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Haaltert. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Heldergemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |