Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Haren? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Haren opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Zo'n extra ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Haren liever over aan een professional? Bij ons kans het! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Haren

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Haren? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en opties aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Haren afgeleverd worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Modern tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Het gebruik van stevige materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor enkele collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat helemaal aansluit bij de stijl van je woning in Haren.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Brussel. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Harense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |