Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Halle-Booienhoven? Kom langs bij Chalet Center

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Halle-Booienhoven? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Halle-Booienhoven iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van stevige materialen. Voor een paar lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat compleet aansluit bij de stijl van je woonst in Halle-Booienhoven.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Halle-Booienhoven geleverd

Laat de grond in Halle-Booienhoven het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties eindeloos. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Halle-Booienhoven geleverd worden. En dat doen we volledig gratis.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Zoutleeuw. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Halle-Booienhovense tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |