Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Groot-Loon

Je tuin in Groot-Loon opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de opties? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Groot-Loon afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Groot-Loonse tuin? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Groot-Loon. Dat doen we volledig gratis!

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor enkele collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We volgen trends op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Groot-Loon.
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Groot-Loon liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij onze verdelers

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Borgloon. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Groot-Loonse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |