Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Grazen? Kom langs bij Chalet Center

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Grazen? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat opties. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor bepaalde collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woning in Grazen.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Grazen in elkaar zetten? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Grazen

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Grazense tuin geen optie? Of maak je liever een eigen ontwerp? Bij Chalet Center kan het! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Grazen afgeleverd worden. En dat helemaal gratis!

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Geetbets. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Grazense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |