Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Gorsem op met onze tuinhuizen

Je tuin in Gorsem opleuken met een nieuw tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van stevige materialen. Voor enkele lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We volgen trends op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Gorsem.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Gorsem

Laat de grond in Gorsem het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of maak je liever een eigen ontwerp? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties zeer uitgebreid. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Gorsem afgeleverd worden. En dat doen we helemaal gratis.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Wil je jouw tuinhuis in Gorsem liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Sint-Truiden. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Gorsemse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |