Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Gors-Opleeuw? Kom bij ons langs

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Gors-Opleeuw? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Gors-Opleeuw

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Gors-Opleeuw? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center kan het! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Gors-Opleeuw afgeleverd. Dat doen we helemaal gratis!

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor bepaalde collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Gors-Opleeuw.
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Gors-Opleeuw iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Borgloon. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Gors-Opleeuwse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |