Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Goetsenhoven? Kom bij ons langs

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Goetsenhoven? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Goetsenhoven afgeleverd

Laat de grond in Goetsenhoven het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center kan het! Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Goetsenhoven. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woning in Goetsenhoven.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Goetsenhoven liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Tienen. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Goetsenhoofse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |