Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Gestel

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Gestel? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Zo koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Gestel.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Gestel liever over aan een professional? Bij ons kans het! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Gestel afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Gestel? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Gestel afgeleverd worden. En dat doen we volledig gratis.

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Berlaar. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Gestelse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |