Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Gelinden. Kom bij ons langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Gelinden? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Gelinden liever overlaten aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van stevige materialen. We maken voor sommige lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Gelinden.
Tuinhuis met overkapping

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Gelinden geleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Gelinden? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Gelinden. En dat gebeurt helemaal gratis.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Sint-Truiden. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Gelindense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |