Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Ertvelde op met onze tuinhuizen

Je tuin in Ertvelde opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de opties? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Ertvelde in elkaar zetten? Bij ons kans het! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Ertvelde afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Ertvelde? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Ertvelde. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor enkele lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Ertvelde.

Kom langs bij onze verdelers

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Evergem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen wat de opties zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Ertveldse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |