Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Ename? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Ename intsalleren? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat opties. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze duidelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Ename liever over aan een professional? Het kan bij ons! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders maken gebruik van verf die helemaal afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van stevige materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar dat is niet alles. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Ename.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Ename afgeleverd

Laat de Enaamse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Ename. En dat gebeurt helemaal gratis.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Oudenaarde. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Enaamse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |