Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Elverdinge. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Elverdinge intsalleren? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar we doen meer dan dat. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je huis in Elverdinge.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je jouw tuinhuis in Elverdinge liever in elkaar zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders zorgen voor de juiste verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Elverdinge

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Elverdingse tuin? Of maak je liever een eigen idee? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Elverdinge afgeleverd kan worden. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Ieper. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Elverdingse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |