Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Elverdinge. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Elverdinge? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Elverdinge afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Elverdingse tuin geen optie? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Elverdinge. Dat doen we helemaal gratis!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Elverdinge liever over aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. Voor een paar lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Elverdinge.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Ieper. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Elverdingse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |