Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Elst

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Elst intsalleren? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat opties met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. Voor bepaalde collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Elst.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Elst liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Elst

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Elst? Of maak je liever een eigen idee? Bij Chalet Center kan het! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Elst afgeleverd. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Brakel. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Elstse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |