Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Elen op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Elen intsalleren? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Elen iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Bij ons kans het! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Elen

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Elen? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Elen afgeleverd. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!
Tuinhuis met overkapping

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. We maken voor enkele collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Elen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Dilsen-Stokkem. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Elense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |