Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Eke

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Eke? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele opties die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Eke liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Eke.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Eke

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Ekese tuin? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Eke. En dat gebeurt volledig gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Nazareth. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Ekese tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |