Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Egem op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Egem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. De vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor bepaalde lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Egem.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Egem geleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Egemse tuin? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Bij Chalet Center kan het! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en opties aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Egem afgeleverd kan worden. En dat gebeurt helemaal gratis.
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Egem liever over aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Pittem. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Egemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |