Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Edelare? Ga voor onze topkwaliteit

Je tuin in Edelare opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Zo'n extra ruimte brengt heel wat opties met zich mee. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Edelare afgeleverd

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Edelare? Of maak je liever een eigen idee? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Edelare. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Edelare liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. We maken voor sommige lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Edelare.

Kom langs bij onze verdelers

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Oudenaarde. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Edelaarse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |