Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Deurne

Je tuin in Deurne opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Deurne afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Deurne? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Deurne geleverd. En dat helemaal gratis!

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor bepaalde collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Deurne.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd als bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Deurne in elkaar zetten? Daar hebben we begrip voor! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Diest. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Deurnese tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |