Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in De Panne? Kom bij ons langs

Je tuin in De Panne opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in De Panne geleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in De Panne? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center kan het! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in De Panne. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in De Panne in elkaar zetten? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor sommige collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons kan je hoe dan ook een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in De Panne.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de correcte keuze te maken. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van De Panne. Je kan er ideeën bespreken met onze vakspecialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Panse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |