Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Dadizele op met onze tuinhuizen

Je tuin in Dadizele opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We maken voor enkele collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We maken er een gewoonte van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Dadizele.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Dadizele

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Dadizele? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Dadizele. En dat volledig gratis!
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Dadizele liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders maken gebruik van verf die helemaal afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Moorslede. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Dadizeelse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |