Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Buizingen? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Buizingen opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. De vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor bepaalde collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Buizingen.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Buizingen afgeleverd

Laat de grond in Buizingen het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Buizingen afgeleverd kan worden. En dat laatste gebeurt volledig gratis.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je jouw tuinhuis in Buizingen liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Halle. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Buizingse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |