Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Breendonk op met onze tuinhuizen

Je tuin in Breendonk opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Breendonk liever overlaten aan onze professionals? Dat begrijpen we! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van stevige materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor een paar lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Breendonk.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Breendonk

Laat de Breendonkse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden eindeloos. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Breendonk. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Puurs-Sint-Amands. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Breendonkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |