Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Bovekerke? Ga voor onze topkwaliteit

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Bovekerke? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. De vele opties die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je jouw tuinhuis in Bovekerke liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders zorgen voor de juiste verf, volledig afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Bovekerke afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Bovekerke? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Bovekerke afgeleverd worden. En dat helemaal gratis!
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor bepaalde lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat compleet aansluit bij de stijl van je woning in Bovekerke.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Koekelare. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze specialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Bovekerkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |