Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Bommershoven? Kom bij ons langs!

Je tuin in Bommershoven opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele opties die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Bommershoven in elkaar zetten? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We volgen trends op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Zo koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Bommershoven.
Modern tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Bommershoven afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Bommershoven? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center kan het! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk geleverd wordt in Bommershoven. En dat doen we volledig gratis.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Borgloon. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Bommershovense tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |