Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Berlingen op met onze tuinhuizen

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Berlingen? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Berlingen

Laat de Berlingense grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center kan het! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Berlingen. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Berlingen iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat kan! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. Voor een paar lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Berlingen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Wellen. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Berlingense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |