Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Berg? Kom bij ons langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Berg? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Berg

Laat de grond in Berg het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij ons is het mogelijk! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk geleverd wordt in Berg. En dat volledig gratis!

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij maken we gebruik van stevige materialen. Daarnaast recycleren we voor bepaalde collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Berg.
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je jouw tuinhuis in Berg liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders zorgen voor de perfecte verf, compleet afgestemd op jouw product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Tongeren. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Bergse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |