Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Berchem? Ga voor onze topkwaliteit

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Berchem? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. De vele opties die zo'n extra ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de opties? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Berchem afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Berchemse tuin geen optie? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Berchem afgeleverd. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Berchem liever over aan een professional? Dat kan! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Modern tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor enkele collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Berchem.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Kluisbergen. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Berchemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |