Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Bekegem? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Bekegem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat opties met zich mee. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Bekegem

Laat de grond in Bekegem het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Is je keuze gemaakt? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk geleverd wordt in Bekegem. En dat doen we helemaal gratis.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Bekegem liever over aan onze professionals? Bij ons kans het! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. We maken voor bepaalde collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Bekegem.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Ichtegem. Je kan er ideeën bespreken met onze vakspecialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Bekegemse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |