Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Bavikhove? Kom langs bij Chalet Center

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Bavikhove? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Bavikhove

Laat de Bavikhoofse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of maak je liever een eigen idee? Bij Chalet Center kan het! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Bavikhove afgeleverd worden. Dat doen we helemaal gratis!

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Bavikhove in elkaar zetten? Dat is mogelijk! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar we doen meer dan dat. We maken er een routine van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Bavikhove.

Kom langs bij onze verdelers

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Harelbeke. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Bavikhoofse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |