Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Batsheers op met onze tuinhuizen

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Batsheers intsalleren? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Batsheers

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Batscheerse tuin? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Batsheers afgeleverd. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Batsheers liever overlaten aan onze professionals? Dat begrijpen we! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke materialen. We maken voor enkele lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Batsheers.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Heers. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Batscheerse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |