Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Bassevelde op met onze tuinhuizen

Je tuin in Bassevelde opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Bassevelde liever overlaten aan onze professionals? Het kan bij ons! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke materialen. Voor bepaalde lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Bassevelde.
Modern tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Bassevelde afgeleverd

Laat de grond in Bassevelde het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Bassevelde. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Assenede. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Basseveldse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |