Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Balegem op met onze tuinhuizen

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Balegem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke materialen. We maken voor enkele collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Balegem.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Balegem liever over aan onze professionals? Het kan bij ons! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Balegem

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Balegemse tuin? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Balegem afgeleverd kan worden. En dat gebeurt helemaal gratis.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Oosterzele. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Balegemse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |