Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Attenhoven. Kom bij ons langs!

Je tuin in Attenhoven opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Attenhoven in elkaar zetten? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Gebruikmaken van stevige materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar we doen meer dan dat. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Attenhoven.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Attenhoven afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Attenhoofse tuin geen optie? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Attenhoven. En dat gebeurt volledig gratis.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Landen. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Attenhoofse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |