Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Appels? Kom langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Appels? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We maken er een gewoonte van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Appels.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Appels liever overlaten aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Appels

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Appels? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center kan het! Onze opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Appels afgeleverd kan worden. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Dendermonde. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Appelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |